blond&brunett




YOU SEE THE DIFFERENT ?

Bild 1 : jag har håret som vanligt.
B
ild 2 : jag har lagt benan på andra sidan & då ser man hur mörkt hår jag har under mitt "första lager" .
OBS; har aldrig färgat elr ngt, det bara är så.

pga att det e så, kmr jag få mörkare hår ju äldre jag blir, oh nooo. (älskar att vara blond, hahah inte på sättet utan på håret som jag hoppas att ni fattar)


en dag med alicebooi :D<3

shuuuu alla människor!
rubriken säger mkt, :)
dagen spenderades som sagt med alice. jag tog cykeln dit på förmiddagen till hennes pappa. under dagen gjorde vi lite olika saker ex, köpte godis, fotade, filmade, & studsade på hennes studsematta (a . alltiiiiid kul med dig honey ! <3333333




vi skulle göra en oseriös video & slutet var inte planerat, fetttt hahaha :D

pusssssssssssssss

eurovision song contest, ngn?

är det någon som kollar på Eurovision Song Contest? nja, inte jag .

När man var yngre var det som en tradition att familjen samlades & man kollade tsm. nu verkar det som att nästan ingen kollar på det, haha men det suger. och nu kom ju inte sverige med (vilket jag förstår) , hahah (:

look down!



S P O T I F Y , D A T O R N , T V ' N = A W E S O M E

ja, det säger det mesta..


m a l m ö s t a d

hejsan ,
idag stack man till stan med erika, tove, lisa & melissa . Vi kollade runt lite, åt mat + glass. Sen hade vi en idé, att åka trampebåt i kanalen, haha så vi hyrde två st för man fick inte vara 5 i en -.- Det kommer en video snart med bilder men som laddar skit segt så får se när det blir, hehe.
Efter 1 timme med trampebåtarna stack jag & lisa ensamma & de skulle kolla på ngt annat. För jag o lisa skulle handla lite kläder på gina tricot. Jag handlade en svart t-shirt med en zebra på, svarta lackleggins elr va man säger, & en vit/beige skjorta. Efter stack jag & lisa hem till var o en, & vi var väldigt duktiga för att vi gick hela vägen (a)
Nu har vi några gäster här hemma & jag sitter på mitt rum & tråkar som in i .
det var om denna soliga dagen .

vi ses,
pussssssssssssssssssssss

eeew




shululu , det blir ett snabbt inlägg tror jag.
sitter här i köket & kom hem från skolan för en liten stund sen, snart ska jag ta bussen till stan & handla present till hanna (pappas tjejs barn).... hon fyller år idag. Så då ska man ju till dom & sen sova över där. i morgon blir det stan med erika, tove, lisa & mellisa(?) :)<3
nä nu måste jag gå.

puss hej!


sola & bada i piña colada

chacha ,
skoldagen gick ganska snabbt & på gympan hade vi kondistest. Det är 2,4 km & jag fick exakt 14 min :$ = dåligt. vi fick också tillbaka våra matteprov men hur många poäng jag fick är helt ointressant (a) jag var mkt tröttare denna gången efter kondistestet, mina ben skakade typ haha. jag har dålig kondition så ni vet!
Efter skolan stack jag hem & har softat hela tiden, sjukt härligt. Snart är det sommarlov & det är helt insane asså! :o ska bli sköööööööööööööööönt med schtek & bad! :D
Nu ska jag äta,

pusssssssssssssssssssssssss


FINNS INGEN BÄTTRE, SVÄR

sitter & lyssnar på världens finaste, härligaste, underbaraste, bästa musik av världens mest härliga, underbara, bästa person som någonsin har funnits på jorden! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH, feeeeeeeeeeeeelings <3
går nt att beskriva.

mmjau

hejsan !
uppdaterade inte igår men det hände väl nt så mke. på kvällen var det ju desperate housewives, det näst sista avsnittet på säsongen. madde hade det senare avsnittet (det sista) på sin dator så vi kollade på det också, sjuukt spännande säger jag till er som måste vänta till nästa vecka ;o älskar desperate! <3

idag var det matteprov, det gick nog inte bra, like always.. på svenskan fick i tbx våra sånna recensioner vi hade skrivit & hon berättde vad man hade fått för betyg om det varit 8an, & jag fick VG (a), fast ingen fick MVG ;)
nu kollar jag på Tyra Banks Show , & sitter nog här hela dagen, hehehe

pusssssssssssssssssssssssss


kolla inte på munnnnneeen

iza bomb













alla är tagna med min mobilkamera, ändå bra för att vara tagen med en 5 mpx, ? (:

skolavslutningskläder ?!

hejsan,
sitter här & kollar runt på kläder på nätet. Och vet ni vrf? jo, försöker hitta skolavslutningskläder! :) Vet inte alls vad jag ska ha för typ av kläder, men tror det blir leggins & en tunika elr ngt. Får väl åka till stan i helgen & kolla med någon.
idag har jag förresten pluggat lite till matteprovet, vi ska ha prov på hela boken ;o & nu kollar jag lite på tv samtidigt som jag skriver här. Nu ska jag fortsätta att kolla på kläder,
cya :*


mjfan - LÄS, ni kmr nt att ångra er!

Hittade en text på nätet som en tjej hade skrivit om michael jackson. det var okej att jag kopierade den så ni vet.

De personerna som ligger allra närmast mitt hjärta är personer som jag inte kan beskriva. Det är totalt omöjligt att beskriva Michael med ord. Det finns inga ord som är kraftfulla nog. Jag kan inte säga det jag vill säga.
Michael är en stor förebild för mig, och jag önskar att jag en dag blir som han. Det är min dröm.
Jag älskar hans musik, all hans musik, men det jag älskar allra mest med personen Michael Jackson, är hans underbara personlighet och hans rena, vackra hjärta. Hans stora önskan att förena hela världen i en enda stor kram.
Det är en del av mig som saknas, en del som jag vet att jag aldrig kommer att få tillbaka, och det gör ont. Att veta det.
Jag har fortfarande inte insett att han aldrig kommer att komma tillbaka, trots att ett halvår har gått. Jag kan säga det, skriva det, men jag tror inte själv på det, även om jag innerst inne vet att det är så. Jag kan bara inte förmå mig att inse det. Jag vill inte inse.
Jag kan inte läsa Michaels namn utan att det känns som att jag får en kniv stucken genom hjärtat. Om jag läser hans namn i en bok, låt oss säga i skolan, så sitter jag kvar och tittar på namnet väldigt länge. När jag sedan vänder sida, måste jag gå tillbaka och titta på hans namn. När jag ser hans bild i tidningen rycker jag till. Det låter så otroligt överdrivet, men det är sanningen.
Det finns ord jag inte kan höra utan att höra Michaels röst. Som orden "children" eller "humble". Om jag läser de orden så hör jag dem med Michaels röst. Som om han säger det.

Jag kommer aldrig att kunna säga hejdå. Det är omöjligt att säga hejdå till någon som Michael. I den här exakta minuten, när jag skriver detta, lyssnar jag på Michaels musik och jag vet att nästa låt är hans och efter det, och efter det. Tittar jag upp mot väggen framför mig, ser jag hans ansikte. Tittar jag åt sidan ser jag hans skivor staplade i en hög på varandra. Tittar jag åt andra sidan ser jag "Moonwalk". Han finns överallt. Ett livsverk. Det går inte att säga hejdå.

Jag kan inte titta på hans minnesstund utan att vara totalt övertygad om att han kommer att resa sig ur kistan. Jag sitter och väntar. "Vilken sekund som helst nu. Vilken sekund som helst". Och jag blir lika besviken varje gång. Jag kan inte sluta hoppas. Hoppas att min dröm en dag kommer att bli sann. Att han en dag kommer tillbaka.


jag håller så jävla mkt med personen. många har bara börjat lyssna på honom nu efter att han dog & sagt ; "åhhh jag älskar honom , han är sjuuukt bra!!!<3"
men jag & många andra har alltid tyckt han var grym, jag kan väl säga att jag lyssnar ännu lite mer på honom nu efter döden, men har alltid tyckt om honom starkt.
Och som hon nämner i texten, så är det nt bara hans musik som är världsbäst, utan hans underbara personlighet.
älskar detta hon skrev ;

"Jag älskar hans musik, all hans musik, men det jag älskar allra mest med personen Michael Jackson, är hans underbara personlighet och hans rena, vackra hjärta. Hans stora önskan att förena hela världen i en enda stor kram."

så sjukt klockrent! åhh det går inte att förklara..

Och ni som skriver att ni älskar han mest osv.. & tänker; "ohh palla läsa allt detta hon har skrivit" , ni e dom som bara tkr att hans musik är cool men vet inget alls om vad han ville visa till alla . Ni som säger att han är en pedofil kan barra köra upp ngt i r*ven, för jag tror ändå nt på er.
Michael Jackson som var en sån fin människa kan jag aldrig tänka mig att han skulle göra ngt sånt.

Ni tycker kanske jag överdriver med allt, men det e så jag tycker.
still love you michael. :(<3



dagen .

hejjjsan,
idag har jag gjort lite olika saker & på kvällen åkte familjen till någon kyrka där martinas kompis gick i en kör, de var riktigt bra. sen var det också en juniorkör, & en kille som kanske var 11 år sjöng solo, så otroligt bra han var. Sjukt fin röst! :)
nu sitter jag här med lite godis & kollar på tv samtidigt som jag lyssnar på michael jackson musik.
han var världsbäst (L) .

:(

har ni någon gång ångrat något så mkt att ni skulle göra vad som helst för att spola tillbaka tiden & rätta till det? så känner jag nu , haskjdmsöEGWJHEGkjaskgaklgsadrkldskmdgmg :(
PUNKT


sho bre va händer jao, peace bre

hola amigos!
hög musik, internet, ensam hemma = tjill (a)
denna dagen kmr nog spenderas hemma, för det verkar som att exakt ingen kan träffas...
men det är ju också skönt ibland, visst? sitter här & äter marabou mint krokant, sjukt gott.
finns inte mycket mer att säga förutom att det e varmt väder ute & att sommaren börjar komma :D

pusssssssssssssssssssssssssssssssssssss


ahhahahaha störd

fotodag!

hejsan!
idag efter skolan har jag varit med lisa, vi hade en fotodag. Tog runt 200 bilder som jag lägger upp sen :) not, kmr bara att lägga upp några stycken,hehe. vi gjorde lite olika saker medans vi fotade som jag nt orkar att berätta men det kmr ni få se på bilderna (a) kom hem för nt så jätte länge sen & ska snart äta, vi ska grilla om ni ville veta, haha.
btw, jag har nt fått bilderna av lisa än så en ny header kmr senare, nån gång i veckan tror jag .
nu ropar pappa om att vi ska äta,
tjeniiiiixen

kmr ny header

måste bara säga att det kommer en ny & somrigare header i morgon. den jag har nu var ju bara tillfällig...

sommar eller vad?

jävlar vad varmt det är ute idag, det känns verkligen som att sommaren är påväg! hörde att det fanns kvar lite snö i delar längre upp i landet, omg säger jag bara haha . skönt att man bor där man bor, (a)

Sista lektionen i skolan var gympa & det var rkkkkt varmt att man nästan dog ;o efter skolan stack jag med lisa & hon skulle ut med hunden & sen köpte vi glass, muums. efter cyklade vi hem till henne & var mest ute i trädgården & sccchhhtekte (H) Kom hem för nån timme sen & har nt gjort så mkt...
i morgon efter skolan ska jag & lisa ha en "fotodag" (:

pussweet


looks like i love pink,haha

skolan var väl okej, & idag kom melissa hem från turkiet med klockor till mig, tove, erika & lisa som kmr på bild lite längre ner :D...
Nu ska jag äta lite & sen plugga till spanska läxförhöret som vi ska ha i morgon, mååste ju gå bättre på detta (a)
Blev ett kort inlägg, kommer kanske något roligare senare.

pusssssssssss


fick denna rosa, tack för du köpte den melissa (om du läser detta) den var sjukt fin :)<3

my empty wardrobe


kläder som jag vill/ska köpa, allt är från gina tricot (:

snart sommalov :D:D:D:D:D

hejsan !
skoldagen såg väl tråkig ut som alltid. Den veckan som vi slutar så e det bara vanlig skoldag på måndag.
Tisdag: Operation Dagsverke
Onsdag: Aktivitetsdag
Torsdag: städdag + fotboll 9'orna vs lärarna
Fredag: SKOLAVSLUTNING, så sjuukt härligt :D
just nu e jag ganska sur & besviken, jag tror du kmr läsa detta så du vet väl själv..

pusssssss

fyfan på dig säger jag bara!

 .

dansuppvining!! :D

idag var det dansuppvisning, yeeah det var skit kul! i morse sminkade vi oss & fixade allt, sen sjutsade mamma mig & lisa till slagthuset vid 1-tiden & där sminkade vi oss färdigt. Sen var det genomgång av tacket, efter så väntade & väntade & väntade vi. till sist var det dags för själva uppvisningen, det var sjukt kul. Vår grupp kastade också konfetti i slutet, :D Efter vi hade dansat så drog jag & lisa till pressbyrån & handlade lite o äta. Sen tillbaka till slagthuset & så kollade vi lite när de andra dansade, lite senare var det dags för tacket..(:
rolig dag men nu e dansen slut för terminen :(


jag vet att den satt för långt upp, men det var sjukt svårt att få på ;o







ansiktsmask




bjuder på bilderna! :)
sorry för dålig kvalité

s-s-sexy

tjenixen babes !

FREDAG
lisa kom till mig vid 4 & lite senare tog vi bussen till dansen, efter så åkte vi hem igen & på kvällen chillade vi. vi övade också sminkningen eftersom vi ska ha dansuppvisning i morgon (söndag) . Lisa sov sen över hos underbara mig. :o:o:o

LÖRDAG
idag vaknade vi upp & fixade oss, sen tog vi bussen till slagthuset, det var genrep där. Efter så gick vi i stan & kollade runt lite, lisa köpte några saker & så tog jag mitt andra hål i örat, i vänstra örat om ni ville veta ;o sedan såg vi the ghost writer på bio, den var bra men ibland fattade man nada... nu sitter vi här i mitt rum & har precis sett the final destination 4, :D:D:D nu ska vi göra oss i ordning, ta på ansiktsmask & sen göra ngt annat.

Och jag längtar till i morgon, dansuppvisning, yääääy! vi skulle sminka oss 80-tal , alltså ÖVERDRIVET. hihihihi kmr bild nån gång, i morgon kanske.

pussssssssssssssssssssssssssssss

städa rummet

hejsan,
idag har jag städat mitt rum & inget annat nästan, kändes lite tråkigt att slösa bort en hel dag men det behövdes ändå, så what ever.

såklart så glömde jag en "före" bild, men här är en efterbild :



men sen så kom jag på en sak.....


sååja ! :D

love you mj, :(<3

puuuuuuussssssssssss

korta skoldagar gillas!

hejsan,
idag var det jävligt dåligt väder, regn & åska. bbbrrrr....
vi började vid 8 & slutade vid 11, skönt. & då äggades erika, men det blev nt direkt lyckat. det började med att lisa smashade ett ägg i huvet på henne men det kom typ på kläderna ist haha, & sen skulle jag också kasta men hon tog på sig sin luva så dt gick ju nt :( & ville ju nt direkt kasta på kläderna.. haha & ebba var tydligen i matsalen så hon kunde heller nt ägga. hahah jaja bättre lycka nästa gång (a)
Nu ska jag ladda ner några filmer till helgen då jag ska sova över med lisa . & idag ska man bara softa här inne pga det hemska vädret, såg ut som att jag hade duchat när jag kom in haha!
mycket *haha* i detta inlägg, xD


det gick heller nt så bra med filmningen, man såg typ inte för jag kollade nt direkt när jag filmade, ehhe.

hajpådajfulahaj

tjenixen!
för ett tag sen kom jag hem från dansen, & sen har jag nt gjort ngt mer. idag hade vi SO-läxförhör, dey gick väl bra för det var nt så svårt. i morgon slutar alla på skolan vid 1 men vår klass slutar redan innan lunch, vid 11. yäääääääääy! :D & sen som alla vet så e det ju ingen skola torsdag & fredag, vet nt rkt vad jag ska göra då, men det blir väl kompisar.
btw, i morgon väntar något roligt ;) haha jag avslöjar då !
see u bitces , (:

the way you make me feel

hejsan!
idag var det skola som vanligt & solen lyste, härligt var det! Senare på kvällen blev det dags för dans, tog på kläderna & fixade med byxorna i hundra år! måste ha gummiband på dom (obs dom syns nt, är nt en fjortis + dt va 2009-style för fjortisarna som ni nog vet, oj en lång inom parentes) haha. 
Och dansen var rolig som vanligt, & på söndag e det uppvisnig för ca 2000 pers på slagthuset, wiee :D
I morgon har vi SO-läxförhör på Jesus, omg säger jag bara. Är nt ett dugg intresserad men jaja.. har iaf inte övat ngt så måååste göra det lite nu, iiiihhhh kmr gå åt helvete på läxförhöret!
see you later aligater (?)


obs, bilden e tagen med mobilen (kvalitén)

then make a change

if you wanna make the world a better place, take a look at yourself and then make a change by/mj
:( vrf ska dt vara så blööeöee, loveyou.

hejsan,
igår sov man som sagt över med lisa, tove, madde & sofia hemma hos lisa. när vi kom dit stack vi till hemmakväll & hyrde "I love you man" + köpte godis . Sen hos lisa så kollade vi på grey's anatomy, lagade tacos, lyssnade på musik, dampade & lite sånt (a) Och idaaauuuuggg så slöade vi bara & nu e jag seg som in i & helgen är över, nooooooo :( men denna vecka blir chill, ingen skola på tors & fre jue. look here:


hade tråkigt, :$

s t a n ( y )

nu har jag precis kommit hem från stan. där var jag med lisa, tove, melissa, madde & sofia. Nu ska jag bara packa lite & sen sticka till lisa för där ska vi alla sova, (förutom melissa). have a nice day! :)
pussssssss

ps. dt jag köpte kmr på bild sen

freeeeeeedag

wiieee nu är det äntligen helg. & denna fredagen tillbringas med.... mig själv, hehe. Men är nt sur över det, rkt skönt att bara slappa lite idag :) sitter här & tuggar i mig Ahlgrens Bilar, goooottttt. snart ska jag nog se någon film elr ngt & i morgon blir dt stan med kompisar o sen sov hos lisa med dom.


en lagom ful bild som jag tog nyss med min "braiga" webb.

btw, snart sommarlov! det e fan helt sinnes vad tiden går snabbt,var det inte precis sommarlov typ? ;s
hiihihihih men sjukt härligt,
såhär kommer min sommar se ut (ungefär) :
 x EN MÅNAD I FRANCE
 x EN VECKA I MALLORCA
 x RESTEN HEMMA VID POOLEN + KOMPISAR.

Kmr bli bästa sommaren på länge, I think :D
jag kan inte vääntaaa längre! (L)

pusssssssss sötnosar!
saknar dig..

GratisBio

Har du någon gång drömt om att få vad du vill,
utan att behöva kämpa för det? Att kanske få något gratis?
Som ett presentkort på bio, klädaffärer eller kanske
mataffärer? för tusentals personer har denna drömmen
gått i uppfyllelse! GratisBio erbjuder presentkort på alla
möjliga grejer. Det går ut på att samla poäng & allt du
behöver göra är att klicka dig in på hemsidor, gå med
i erbjudanden, värva dina vänner, delta i tävlingar etc.
Allt genom bara några klick! Gå med du också!
Kanske blir du den lyckliga tillslut?

BLI MEDLEM DIREKT: http://gratisbio.se/?RecruiterID=249935


den femte maj tvåtusentio

hejsan,
idag har det inte hänt så mycket, bara skolan like always. det börjar bli tråkigare & tråkigare, och påminn mig inte om 8an haha.. idag blev jag o nårra andra instängda på toan, hundra utanför som tryckte på, vatten som "kastades"(okej,mest av mig hihi) & ett läckande rör så dt blev blött på golvet + luft som luktade skumt, mmmm mysigt johannes haha . Vet nt varför jag skrev detta men har ju inget annat roligt att skriva så ja. :D
i helgen blir det sov med nårra kompisar hos lisa, :)<3
pusssssssss


bild från när jag & lisa såg erik & calle,(ett tag sen) :D<3

orientering

Har precis kommit hem från orienteringen i pildamsparken, orienteringen var 3 km .
jag, lisa & linnea fick 31 min i tid, bästa tiden av tjejera. Vi som nt har världens bästa kondition jämfört med de andra men ändå fick så bra :D Nu är ju klockan nt så mkt så ska väl bara ta det lungt resten av dagen & göra några läxor :( 
cya , :p<3


mina byxor ser helt fuckt up ut (där nere) men ska ha dem så på dansuppvisningen iaf :p

Tävling!

Nu har det kommit en tävling till min blogg. Du ska skriva en fin text om vad du tycker om mig i antingen en kommentar eller maila: [email protected] (med ett understreck) <-------
Den finaste texten vinner &
Vinnaren hamnar på min länklista.

Tävlingen pågår t.o.m torsdagen den 6 maj.
LYCKA TILL! :D


dagens köp + lite till

först kommer det som jag ska ha på dansuppvisningen :


h&m 99 :-


h&m 69 :-


ögonskugga 65 :- (REA)
rouge 75 :- (REA)                allt detta: h&m
lösögonfransar 39 :-


mammas gamla jeans, (a)


race marine, stadium 199 :- (köpte nt idag)

Så allt det ska jag ha på dansuppvisningen :D
idag köpte jag också dessa solgladögonen:




sorry för dålig kvalité på bilderna

pussssss

fixar headern

håller på att fixa en ny header så denna är bara tillfällig, :)

lucky or unlucky ?

*pappa ringer mig & jag svarar*

jag: - hej det e josefine
pappa: - hej det e pappa, du?
jag: - ja ?
pappa: - hade du velat se lady gaga i november?

haha mamma o ja som redan köpt biljetter, tkr nästan synd om daddi nu ;o

en glad josefine!

vet ni vad ?

jag ska se lady gaga på malmö arena i november :D:D:D:D Mamma beställde nyysss.
Det sägs att hon är skit bra live, & jag kan tänka mig det, wiiiiiiiie :D<3
det var allt jag ville skriva, pussss.


RSS 2.0